Over ons

L'Authentique
verf bij Wilma Interieur

Wil jij je thuis voelen in je eigen interieur? Wil je graag mooi wonen maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Kom dan eens bij Wilma over de vloer, je bent van harte welkom! Laat je inspireren, beleef haar sfeer, adem haar liefde voor mooi wonen en bekijk de eigenzinnige wooncollectie. We werken met de mooiste merken op het gebied van verf, stijlvolle gordijnstoffen en andere raambekleding, mooie kussens, zacht beddengoed, comfortabele vloerkleden en we zoeken op internationale beurzen naar de prachtigste accessoires om ervoor te zorgen dat jouw huis een thuis wordt met jouw karakter. We nemen je ook graag mee naar de showrooms van onze leveranciers om samen inspiratie op te doen en op zoek te gaan naar de juiste combinatie van meubels die passen bij de sfeer en stijl die je voor ogen hebt.

Ga je nieuw- of verbouwen en wil je graag dat Wilma daar bij betrokken is? Ook dat kan. We begeleiden je in het hele proces en staan voor je klaar als je ons nodig hebt. Uiteraard staan jouw wensen voorop maar we ontzorgen je door je te helpen de juiste keuzes te maken. Wilma werkt samen met diverse partners zoals bijv. een keukenstudio, een vloerenspecialist, een allround timmerbedrijf, een atelier en een schildersbedrijf. Door deze samenwerking kunnen we het proces van verandering co√∂rdineren en de verschillende stappen op elkaar aan laten sluiten. 

Wilma heeft alle aandacht voor jou en je woonwensen en laat deze samen met jou in vervulling gaan. Je kunt natuurlijk een afspraak maken voor een inspirerend interieuradvies of loop eens binnen om kennis te maken. 

Sfeerimpressies
 

Laat je inspireren via Instagram